Kasteel Groeneveld is één van de vele monumenten die Staatsbosbeheer in eigendom heeft. Staatsbosbeheer maakt zich onder de noemer ‘beschermen, beleven en benutten’ klaar voor de toekomst waarin ze mensen wil betrekken bij de natuur die hen raakt.

Trouwen

Op één van de mooiste dagen van uw leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Kasteel Groeneveld is bij uitstek de plek om dat te organiseren. Niet alleen de locatie maar ook de staf helpt u graag om deze geweldige dag onvergetelijk te maken.

Alexander_Esmée_190

Een onvergetelijke dag

Een voorkeur voor stijlvol klassiek, of liever een moderne omgeving? De ruimtes in Kasteel Groeneveld zijn divers, de mogelijkheden ongekend voor een onvergetelijke dag. 

Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het bordes en de tuin met uitzicht op de vijver. Het is mogelijk om uw huwelijksvoltrekking zowel in het Kasteel als in de tuin te laten plaatsvinden.

 

KG Anja

Wij denken met u mee

Het team van Kasteel Groeneveld denkt graag met u mee over de invulling van uw dag en weet deze op maat voor u te faciliteren. 

KG Huwelijk1

Centrale ligging

Kasteel Groeneveld is goed te bereiken via de snelwegen A1, A27 en A28. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

 Informatie en reserveringen:


reserverengroeneveld@staatsbosbeheer.nl of telefoon 035 5480994 (di t/m vr van 9.30 tot 16 uur)