Kasteel Groeneveld is voor zakelijke bijeenkomsten dagelijks beschikbaar van 9 tot 24 uur, ook in het weekend.
Publiek is dinsdag tot en met zondag welkom tussen 11 en 17 uur.

Cabaret

KasteelCabaret 17 december

Na de uitverkochte eerste editie van KasteelCabaret maken we ons op voor een nieuwe cabaretavond op zondag 17 december 2023! Initiatiefnemers zijn Kevin van den Berg en Manon Blaauw die het cabaretduo Blauwe Vinkjes vormen. Zij nodigen u graag uit om een aantal bevriende cabaretiers te bewonderen in ons mooie kasteel.

Cabaret

Blauwe Vinkjes

Cabaretduo Blauwe Vinkjes geeft een voorproefje van hun avondvullende debuutvoorstelling ‘DISCLAIMER’!  Welke disclaimers ‘moeten’ er anno nu worden geplaatst? Wat kan nog wel en wat niet? Hoe verandert dat met een andere bril op? Vanuit diverse perspectieven nemen Kevin en Manon je mee in hun satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes.

Blauwe Vinkjes gooide bij Cameretten hoge ogen met hun actuele cabaret, liedjes en vlotte tempo van sketches. De jury van Cameretten roemde het duo om hun “(politiek) engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd”. De Volkskrant schreef: "Zij brengen sketches en liedjes in de traditie van Alex Klaasen en Plien & Bianca."

De Blauwe Vinkjes, cabaretduo
Fieke Opdam

Fieke Opdam

In ‘Non-actief’ vertelt Fieke Opdam (35) met een humoristische knipoog over haar zusters, over de weg naar het klooster en de weg naar buiten. Want hoe word je zo snel mogelijk een vrouw? En wie ben je, als alles weer helemaal opnieuw begint…

Teun van den Elzen

Teun van den Elzen

Teun van den Elzen is een van de spannendste nieuwe namen in het Nederlandse cabaret. Zijn voorstelling ontving vier sterren van de Volkskrant en draait om één vraag: wat als we Nederland opnieuw mochten inrichten? Bewapend met vlijmscherpe grappen en ijzersterke verhalen gaat hij samen met het publiek op zoek naar het antwoord. Tijdens KasteelCabaret komt hij ook wat nieuw materiaal ‘testen’ en zorgt hij gegarandeerd voor een scherpe, komische voorstelling!

Maria Kraaijkamp5160_(c)Anne van Zantwijk

Maria Kraaijkamp

Een aanstormend talent dat moedeloos komt aansloffen. Maria Kraaijkamp ziet het van kleins af aan al somber in. Ze is het zonsverduisteringetje in huis, maar maakt er gelukkig wel muziek bij. In de voorstelling ‘Meh.’ vertelt Maria over hoe is het om je een leven lang meh te voelen; misschien bèn je dan wel gewoon meh. Met herkenbare liedjes, hilarische observaties en droogkomische verhalen laat ze je lachend de treurigheid verbijten!

Blauwe vinkjes KG 1

Programma

Alle voorstellingen vinden binnen plaats in de prachtige zalen van Kasteel Groeneveld. Als publiek loopt u in groepjes een route langs 3 acts van zo’n 20 minuten per voorstelling, waarna u gezamenlijk een afsluitende voorstelling van Blauwe Vinkjes krijgt van 30 minuten. Voor tussen de voorstellingen door is er een bar ingericht, waar u ook na afloop nog kunt borrelen.

Doe mee

Wil je samen met collega's of zakelijke relaties natuur beleven of beschermen? Wilt u een evenement of concert organiseren. Neem contact op met het reserveringsbureau van Kasteel Groeneveld. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.