Kasteel Groeneveld is voor zakelijke bijeenkomsten dagelijks beschikbaar van 9 tot 24 uur, ook in het weekend.
Publiek is dinsdag tot en met zondag welkom tussen 11 en 17 uur.

Evenementen

Zowel Kasteel als landgoed zijn de ideale plek voor uw evenement. Of dat nu groot- of kleinschalig is. De mogelijkheden zijn ongekend.

Een grand diner, een congres, een concert, workshop, bedrijfsbijeenkomst of juist een kleinschalige vergadering? De mogelijkheden voor een succesvolle bijeenkomst zijn schier oneindig bij Kasteel Groeneveld. Het team van Kasteel Groeneveld denkt met u mee om het maximale uit uw bijeenkomst te halen opdat uw doelstellingen worden bereikt. Ruimte en omgeving laten een onuitwisbare indruk bij de bezoekers achter.

concerten KG

Bijeenkomsten

Kasteel Groeneveld denkt graag met u mee over de invulling van uw evenement. Wij hebben een breed netwerk en zijn creatief in het bedenken van oplossingen.

KG Anja

Wij denken met u mee

Kasteel Groeneveld denkt graag met u mee over de invulling van uw evenement. Wij hebben een breed netwerk en zijn creatief in oplossingen bedenken.

KGz-catering

Catering en Techniek

Met een technische team en het Grand Café op het terrein kunnen wij uw bijeenkomst al snel faciliteren. Is er meer nodig? Dan vallen wij terug op nauwe samenwerkingsverbanden in de regio, zodat wij uw evenement altijd tot een succes weten te maken.

 Informatie en reserveringen:


reserverengroeneveld@staatsbosbeheer.nl of telefoon 035 5480994 (di t/m vr van 9.30 tot 16 uur)