Kasteel Groeneveld is één van de vele monumenten die Staatsbosbeheer in eigendom heeft. Staatsbosbeheer maakt zich onder de noemer ‘beschermen, beleven en benutten’ klaar voor de toekomst waarin ze mensen wil betrekken bij de natuur die hen raakt.

Doe mee

Concertreeks Kasteel, Kampvuurconcerten & Klaterklanken

Traditiegetrouw organiseert de Baarnse Muziekkring  kasteelconcerten in Kasteel Groeneveld. Als bezoeker van de concertreeks heeft u op de concertdagen vrij toegang tot de wisselende exposities in het kasteel.

8-11 juni Kampvuurconcerten

8 juli zijn kasteel en tuin het terrein voor het familiefestival Klaterklanken.

persfoto_Het Maat Saxophone Quartet speelt op Festival Klaterklanken - afbeelding rechtenvrij - fotograaf Bram de Jong

Aanvang en prijs Kasteel concerten

Aanvang: 12.00 uur
Kaarten: volwassenen € 17,50 en jongeren t/m 18 jaar € 12,50.

Kaarten Klaterklanken via: www.klaterklanken.nl

8-11 juni

Kampvuurconcerten

Starend in het vuur hoor je net iets meer. In een ongedwongen, sprookjesachtige sfeer zie je artiesten zoals je ze niet eerder zag. De kampvuurconcerten zijn anders, onvergetelijk en persoonlijk. De kampvuurconcerten beleven in 2023 hun 2e editie.
Mis het niet.

8 juli

Klaterklanken

De concertwandelingen zijn het hart van ons festivalprogramma. Daarnaast is er een familieprogramma met concerten voor baby’s, peuters en het hele gezin. Inbegrepen in de ticketprijs is het gratis randprogramma met pop-up concertjes, het SEM talentenpodium, silent disco en het slotconcert om 17.30 uur incl workshop. 

Kasteelconcerten

Kasteelconcerten 14 juni

David Kadouch - piano

Zijn repertoire beperkt zich niet tot de bekende klassieke pianowerken. Hij speelt ook minder bekende, moderne composities.

Kasteelconcerten

Reserveren

Via e-mail: info@baarnsemuziekkring.nl, o.v.v. naam, tel., datum, tijdstip en aantal gewenste kaarten.

Kasteelconcerten

Betalen

Maak bedrag o.v.v. datum en tijdstip (11.30 of 13.00 uur) over op NL29 RABO 0157 4630 28. 

Doe mee

Wil je samen met collega's of zakelijke relaties natuur beleven of beschermen? Wilt u een evenement of concert organiseren. Neem contact op met het reserveringsbureau van Kasteel Groeneveld. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.