ORGANISATIE

Staatsbosbeheer

Kasteel Groeneveld, buitenplaats voor mens en natuur, maakt deel uit van Staatsbosbeheer. Als Staatsbosbeheer dragen we niet alleen zorg voor de natuur van Nederland, maar beheren we ook monumenten. Landgoederen, buitenplaatsen, molens, schaapskooien, boerderijen en zelfs een vuurtoren zijn aan onze zorgen toevertrouwd.

Erfgoed met een verhaal
Elk cultureel of industrieel erfgoed dat Staatsbosbeheer beheert is nauw verbonden met het landschap waarin het staat: alle erfgoederen getuigen van een bijzonder samengaan tussen natuur en cultuur. En allemaal vertellen ze iets over onze gemeenschappelijke geschiedenis. Het zijn die verhalen die Staatsbosbeheer graag levend wil houden. Onze missie luidt niet voor niets: beschermen, beleven en benutten.

www.staatsbosbeheer.nl

 

 

W KG park 4 1600x600
W KG ijskelder1 1600x600

Stichting Groeneveld

De Stichting Groeneveld wil huidige en toekomstige generaties bewust maken van de betekenis van natuur en landschap en de ontwikkeling van recreatie en cultuur in de groene ruimte.

Vrienden

Als Vriend van Groeneveld steunt u de activiteiten van Kasteel Groeneveld.
Ook bedrijven die Kasteel Groeneveld willen steunen, kunnen contact met ons opnemen.

Vrijwilligers

Naast een enthousiaste crew van vaste medewerkers is er een team vrijwilligers die een belangrijke bijdrage leveren bij de uitvoering  van de diverse activiteiten.

Partners

Daarnaast heeft Kasteel Groeneveld nauwe betrekkingen met diverse partners in de directe omgeving, zoals Hoeve Ravenstein en het Grand Café Groeneveld.

 

Kasteel Groeneveld

Groeneveld 2
3744 ML Baarn
035-5420446
groeneveld@staatsbosbeheer.nl
www.kasteelgroeneveld.nl

  • Zalenverhuur zakelijke en particuliere groepen
  • Arrangementen en evenementen
  • Scholenprogramma’s
  • zie Reserveren voor meer info

reserverengroeneveld@staatsbosbeheer.nl
035-5480994 (ma t/m vr van 9.30 tot 16 uur)

KG_Logo_WIT
SBBbeeldmerk-PMS363-50x50

Meld u aan voor de nieuwsbrief