Kasteel Groeneveld is één van de vele monumenten die Staatsbosbeheer in eigendom heeft. Staatsbosbeheer maakt zich onder de noemer ‘beschermen, beleven en benutten’ klaar voor de toekomst waarin ze mensen wil betrekken bij de natuur die hen raakt.

Bijeenkomsten

Van borrel tot workshop, vergadering of conferentie, maar ook voor privé-ontmoetingen, zoals bijvoorbeeld uw (zilveren)bruiloft, van receptie tot intiem diner. In groot of klein gezelschap, binnen of in de buitenlucht, eenvoudig of uitgebreid. De mogelijkheden zijn legio, de omgeving is inspirerend.

KG Zakelijk4
kg zakelijk2

Bijeenkomsten

Genieten in stijl, verpozen op een plek waar natuur en cultuur samengaan. U bent hier welkom voor uw bijeenkomst(en), of dat nu zakelijk of privé is. Kasteel Groeneveld beschikt over diverse ruimtes die zowel authentiek als eigentijds zijn, maar altijd in stijl en voorzien van hedendaagse middelen. 

KG Anja

Wij denken met u mee

Kasteel Groeneveld denkt graag met u mee over de invulling van uw evenement en/of bijeenkomst of het nu zakelijk of in de privésfeer is. 

KG catering

Catering

Kasteel Groeneveld werkt nauw samen met Grand Café Groeneveld. Van ontbijt tot diner, van high tea tot borrel. Heeft u specifieke wensen, wij adviseren u graag en zijn meesters in het bedenken van creatieve oplossingen.

 Informatie en reserveringen:


reserverengroeneveld@staatsbosbeheer.nl of telefoon 035 5480994 (di t/m vr van 9.30 tot 16 uur)