VRIJWILLIGER

VACATURE

Gek op Groeneveld en zin om een bijdrage te leveren? Meld je aan als vrijwilliger.

Vrijwilligers zijn het visitekaartje van Kasteel Groeneveld en inzetbaar op meerdere terreinen. Dat varieert van het begeleiden van school- tot publieksgroepen, doordeweeks en in het weekend tot het assisteren bij evenementen of andere activiteiten. Ook achter de schermen zijn er een aantal vrijwilligers actief met bijvoorbeeld het ontwikkelen van educatieve activiteiten, het beheer van de vrijwilligerswebsite en administratieve taken en roosterwerkzaamheden.

Bij voorkeur heeft u als vrijwilliger een vaste dag en werk je 2 tot 8 dagdelen per maand. Bovendien worden er regelmatig trainingen en vergaderbijeenkomsten georganiseerd. Tijdens een inwerkperiode onder begeleiding van een collega, maakt u kennis met de diverse programma’s en wordt een contract opgesteld.

Nog vragen? Bel: 035-5420446

Regelmatig zijn er vacatures voor nieuwe vrijwilligers. Wie vrijwilliger bij Kasteel Groeneveld wil worden, kan terecht in één van de volgende taakgroepen.
Interesse? Meld u aan via het contactformulier

 

Balie

Als vrijwilliger bij de balie bent u de gastheer/vrouw van Kasteel Groeneveld en ontvangt u de bezoekers. U bent verantwoordelijk voor de kaartverkoop, bezoekersvragen en informeert. Ook handelt u de winkelverkopen af. U bent in de weekeinden en op afroep beschikbaar.

 

Educatieve begeleiding

Kasteel Groeneveld deelt haar historische en natuurlijke rijkdom en pracht graag met de scholen uit de regio. Daarom hebben we een aantal activiteiten voor scholen ontwikkeld. Ze vinden binnen en/of buiten plaats en raken altijd licht aan ons centrale thema ‘buitenplaats voor mens en natuur.' Als vrijwilliger begeleidt u de groepen in de diverse programma's. Lees hier meer.

 

Assistent Technische Dienst

Als vrijwilliger staat u het technisch team van Kasteel Groeneveld bij met hand- en spandiensten.

 

Administratie

De administratie zorgt voor het afhandelen van telefoon- en e-mailverkeer en biedt secretariële ondersteuning.

 

Rondleiding

Als gids wordt u ingezet voor rondleidingen in het kasteel of combinatie kasteel/park. U vertelt over de historie, de verbouwing en de tentoonstellingen en over de ontwikkelingen in het park.

vrijwilligers-op-zoek-naar-de-natuur
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Kasteel Groeneveld

Groeneveld 2
3744 ML Baarn
035-5420446
groeneveld@staatsbosbeheer.nl
www.kasteelgroeneveld.nl

  • Zalenverhuur zakelijke en particuliere groepen
  • Arrangementen en evenementen
  • Scholenprogramma’s
  • zie Reserveren voor meer info

reserverengroeneveld@staatsbosbeheer.nl
035-5480994 (ma t/m vr van 9.30 tot 16 uur)

KG_Logo_WIT
SBBbeeldmerk-PMS363-50x50

Meld u aan voor de nieuwsbrief