THIN AIR - FESTIVALS FOR COMPASSION

Covid heeft als geen ander haar weerslag op de culturele sector. Dat weerhoudt makers er niet van om hun creativiteit ten toon te spreiden. FestivalS for Compassion is een hartverwarmende gezamenlijke reactie op de afgezegde zomerfestivals in 2019; 54 geannuleerde festivals hebben een artiest aangedragen om in een eigen bezetting het solostuk Thin Air van Calliope Tsoupaki (componist des vaderlands) te bewerken en uit te voeren.

Op 21 januari vindt de wereldpremière plaats van Thin Air in een speciale bewerking door Anastasia Kozlova (violiste) en Eva Tebbe (harpiste).

Een bijzondere uitvoering, waarbij de samenwerking werd gezocht met fotograaf Richard Smit. Hij maakte een intrigerende serie foto’s over mensen in hun thuisomgeving tijdens de eerste periode in de pandemie.

Maarten Kal en Peter Arts compileerden muziekuitvoering en beelden tot één geheel. Dit initiatief is het toonbeeld van verbondenheid, zelfs wanneer we geïsoleerd zijn.

Anastasia Kozlova is tevens initiatiefnemer van festival Groeneveld, dat gepland staat voor september 2021 in en rond Kasteel Groeneveld.

 

 

Kasteel Groeneveld

Groeneveld 2
3744 ML Baarn
035-5420446
groeneveld@staatsbosbeheer.nl
www.kasteelgroeneveld.nl

  • Zalenverhuur zakelijke en particuliere groepen
  • Arrangementen en evenementen
  • Scholenprogramma’s
  • zie Reserveren voor meer info

reserverengroeneveld@staatsbosbeheer.nl
035-5480994 (ma t/m vr van 9.30 tot 16 uur)

KG_Logo_WIT
SBBbeeldmerk-PMS363-50x50

Meld u aan voor de nieuwsbrief