SPEURTOCHTEN & WANDELINGEN

In het weekeind van 4 en 5 juni en 17, 18 en 19 juni is het kabouterbos in de tuin niet te bezoeken vanwege evenementen!

zomeruitjes3
KG achter 1600x600

Met de speurtocht Kasteel Groeneveld ontdek je alle hoeken en gaten van het kasteel en leer je veel over de leefwijze van de  vroegere bewoners van het kasteel. Zoek de silhouetten die je het verhaal van Kasteel Groeneveld vertellen. Deze speurtocht is gratis verkrijgbaar bij de balie.

 

kaboutersindetuin

Vind de kabouters in het kabouterbos in de tuin.
Voor kinderen van 2-6 jaar. Deelname route: € 2,- De speurtocht is af te halen bij de balie van het kasteel. Bij het Grand Café is een knapzak met lekkers en een verrassing verkrijgbaar: € 6,95

KG Speurtocht BdB 1600x600

Leuke zoektocht door het park voor de hele familie. Op elke plek is een opdracht voor de kinderen (met behulp van GPS) en een leuk weetje of achtergrondinformatie voor volwassenen. Na afloop krijgen de kinderen een medaille. Het boekje bij deze wandeling kost € 2,–.

logo_perfectearthanimals kopie

Op de wandelroute Perfect Earth Animal Speurtocht  van Kasteel Groeneveld zijn langs de gele paaltjesroute (ca. 3 km) over het landgoed digitale dieren verstopt. Download de gratis Perefct Earth Animal app op je telefoon en je kunt aan de slag: Spaar de dieren.

IMG_4969

Ontdek de historie in het park, waarin de engelse in de franse stijl overloopt. Een buitenactiviteit voor het hele gezin. De parkfolder met plattegrond en achtergrondinfo is te verkrijgen bij de informatiebalie à € 1,-.

 

 

Kasteel Groeneveld

Groeneveld 2
3744 ML Baarn
035-5420446
groeneveld@staatsbosbeheer.nl
www.kasteelgroeneveld.nl

  • Zalenverhuur zakelijke en particuliere groepen
  • Arrangementen en evenementen
  • Scholenprogramma’s
  • zie Reserveren voor meer info

reserverengroeneveld@staatsbosbeheer.nl
035-5480994 (di t/m vr van 9.30 tot 16 uur)

KG_Logo_WIT
SBBbeeldmerk-PMS363-50x50

Meld u aan voor de nieuwsbrief