SPEURTOCHTEN

Speurtocht Kasteel Groeneveld


Met de speurtocht Kasteel Groeneveld ontdek je alle hoeken en gaten van het kasteel en leer je veel over de leefwijze van de  vroegere bewoners van het kasteel. Zoek de silhouetten die je het verhaal van Kasteel Groeneveld vertellen. Deze speurtocht is gratis verkrijgbaar bij de balie.

KG achter 1600x600
KG Speurtocht BdB 1600x600

Familiespeurtocht Ben de Boomwachter

Ben de Boomwachter zorgt voor de bomen in het park en de historische boomboeken in het huis. Uit het BEN-boek (een reuze-boomboek) zijn de materialen verdwenen die Ben gebruikt om de bomen te verzorgen. Leuke zoektocht door het park. Op elke plek is een opdracht voor de kinderen en een leuk weetje of achtergrondinformatie voor volwassenen. De objecten kunnen ook gezocht worden met behulp van GPS-coördinaten. Na afloop krijgen de kinderen een medaille. Het boekje bij deze wandeling kost € 2,– en kan bij de balie aangeschaft worden.

Fabeldieren Speurtocht

 

Heb jij de tentoonstelling van de Fabeltjeskrant al bezocht in Kasteel Groeneveld? Dan ken je de dieren uit de Fabeltjeskrant allemaal. De boerin van Hoeve Ravenstein heeft de Fabeldieren verstopt bij de boerderij. Ga jij ze zoeken?
Deze speurtocht duurt ca. 30 minuten en is gratis!

meneer den uil

Kasteel Groeneveld

Groeneveld 2
3744 ML Baarn
035-5420446
groeneveld@staatsbosbeheer.nl
www.kasteelgroeneveld.nl

  • Zalenverhuur zakelijke en particuliere groepen
  • Arrangementen en evenementen
  • Scholenprogramma’s
  • zie Reserveren voor meer info

reserverengroeneveld@staatsbosbeheer.nl
035-5480994 (ma t/m vr van 9.30 tot 16 uur)

KG_Logo_WIT
SBBbeeldmerk-PMS363-50x50

Meld u aan voor de nieuwsbrief